Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

Mióta itt jártál:

Lövöldözést történt egy texasi piacon, egy kisgyermek életét vesztette

Összesen három gyermeket és két felnőttet lőttek meg az incidensben.

Fotó: Depositphotos
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP értesülései szerint lövöldözés történt egy texasi bolhapiacon, melynek következtében három gyermek és két felnőtt megsérült, egy 10 éves kisfiú pedig nem sokkal a kórházba szállítása után belehalt súlyos sérüléseibe.

A Pearlandi Rendőrkapitányság a korábban Twitterként ismert X-en közzétett bejegyzésében számolt be arról, hogy vasárnap délután fél 6 környékén reagáltak a Pearland területén található Cole’s Flea Marketnél leadott lövések kapcsán beérkezett segélyhívásra. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Megosztották, minden áldozatot kórházba szállítottak: egy 14 éves lány és egy 18 éves fiú állapota stabil, ám egy 16 éves fiút megműtöttek. Egy 37 éves férfit is elláttak lőtt sebei miatt, ám később kiengedték a kórházból. Az áldozatok személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra, ám annyit elárultak, a 10 éves és a 14 éves gyermekek, valamint a 37 éves férfi járókelők voltak.

Azóta az is kiderült, hogy a lövöldözés két, egymást nem ismerő ember között kialakult vita nyomán történt. Mindkét ember elővette fegyverét a piacon és lövöldözni kezdtek. Egyelőre nem történt vádemelés az ügyben, és vizsgálják azt is, hogy a 16 éves és a 18 éves fiú részt vettek-e a lövöldözésben.

Hivatalos: 2025-ben debütál a The Last Of Us 2. évada

Az HBO már korábban is jelezte, hogy 2025-nél korábban nem számíthatunk a második évadra, most azonban hivatalosan is megerősítették.