Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

Lövöldözés Grúziában: hat ember életét vesztette, köztük egy rendőr

Fotó: Unsplash/steve woods A kép illusztráció.
Európa
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A hatóságok közlése szerint hat ember életét vesztette, köztük egy rendőr, miután egy lövöldöző egy erkélyről tüzet nyitott, majd magával is végzett.

A Global News a helyi hatóságok közlése nyomán számolt be arról, hogy pénteken hat ember életét vesztette Grúziában, amikor egy lövöldöző egy lakás erkélyéről eddig ismeretlen indíttatásból tüzet nyitott, majd magával is végzett.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

A grúz belügyminisztérium azóta kiadott egy közleményt is, melyben tudatták, hogy a gyanúsított több lövést is leadott a Sagarejóban található épület udvarára, melynek következtében négy ember a helyszínen életét vesztette, további öt pedig megsérült.

Miután a rendőrség kiérkezett a helyszínre, a gyanúsított ismételten tüzet nyitott, s megölt egy rendőrt, így további egységeket mozgósítottak az incidens helyszínére, továbbá a belügyminisztérium különleges egységét is a helyszínre küldték.

Miután azonban megérkezett az erősítés, a gyanúsított fegyverével öngyilkosságot követett el. A lövöldözőről annyit közöltek, hogy 1974-ben született, ám ennél több információt nem kívántak megosztani.

A minisztérium közlése szerint folyamatban van az incidens körülményeinek vizsgálata, s amint új információkkal rendelkeznek, úgy további részleteket fognak közölni. A sérültek állapotáról egyelőre nincs információ.