Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,435 $

A Los Angeles-i seriffhivatal 4 munkatársa lett öngyilkos 24 órán belül

A meghökkentő tragédiasorozat kapcsán egyelőre sok a kérdés.

Fotó: Unsplash/Zoran Kokanovic
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Los Angeles-i seriffhivatal egy közleményben tudatta a nyilvánossággal, hogy négy munkatársa követett el öngyilkosságot 24 órán belül, akik közül egy volt, három pedig jelenlegi alkalmazott volt. A tisztek nevét adatvédelmi okokból nem hozták nyilvánosságra.

Robert Luna seriffet is megrázta a tragédia: Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

„A LASD családunk jelentős veszteségeket és tragédiákat élt át idén. Megdöbbenve értesültünk ezekről a halálesetekről, és az egész osztályon érzelmek sokkoló hullámait váltotta ki, miközben megpróbálunk megbirkózni osztályunk családjának nem csak egy, hanem négy szeretett aktív és nyugdíjas tagjának elvesztésével.”

Luna úgy folytatta, e nehéz időkben fontos, hogy a személyzet rangtól és beosztástól függetlenül ellenőrizze más kollégák és barátok jóllétét, hozzátéve:

„Mélységesen aggódom alkalmazottaink jólétéért, és sürgősen vizsgáljuk a munkahelyi stressztényezők csökkentésének lehetőségeit, hogy támogassuk alkalmazottaink munkáját és magánéletét.”

A négy alkalmazott mindegyike 24 órán belül követett el öngyilkosságot, a gyilkossági osztály pedig egyszerre vizsgálja a haláleseteket. Az ABC News jelentése szerint a First HELP, az elsősegélynyújtók öngyilkossággal foglalkozó csoportja szerint csak ebben az évben 83 rendvédelmi alkalmazott lett öngyilkos.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.