Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,53 Ft
Euró
397,50 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
64,305 $

Lola természetes szépsége igencsak szembetűnő

A magyar énekesnő, Lola egy igazi természetes szépség, aki a karakterében és a személyiségében is ugyanezt hangsúlyozza.

...svg content...Fotó: Instagram/Lola
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan kedvelik Lola karakterét és személyiségét, amire nem mindenki tud választ adni, egyszerűen azért, mert az igazság az, hogy nem mindenre van válasz. Egyes emberek láttán csak jó érzések fognak el bennünket, mivel természetes, nyugodt és pozitív energiák áradnak belőlük, ami manapság már ritka.

A híres és méltán elismert énekesnő abszolúte magát adja, amivel egyúttal példát is mutat, hiszen láthatjuk, hányan játszanak szerepet csak amiatt, hogy jobbnak mutassák magukat. Szerencsére Lola esetében ez soha nem volt így, és ugyan kevesebbet szerepel a bulvársajtóban, ettől még nem lesz kevésbé értékes. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Egy nagyon is értékes személyiség, aki nem mellesleg egyszerre díva és egy olyan nő, akivel nem lehet szórakozni a ringben. Régóta bokszol, sokat tett hozzá az életéhez a sport, ami nemcsak a megjelenésére igaz. Ahhoz viszont kétség sem fér, hogy a boksz hatására a vonalai is változtak, azok tovább formásodtak.

Külön kiemelnénk a természetes szépségét, és azt, hogy mennyire jól érzi a divatot. Nemrég a Közel-Keleten pihent, ahol szerencsére jó idő fogadta, de már újra itthon van. Ha valami fix Lolánál, az a rendkívül csinos megjelenése, mint azt alább is láthatjuk, érdemes követni az Instagramon.