Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

A Liverpool beleköphet az ezer sebből vérző United levesébe

A Liverpool csatlakozott a keserű rivális Manchester Unitedhez a Kalvin Phillips leigazolásáért folytatott harcban.

Fotó: Unsplash/David Bayliss
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A United szeretné megszerezni az angol és a Leeds játékosát, Phillipset egy 60 millió fontos üzletben, miután a jövő nyár egyik prioritásává tette a kapus középpályás szerződtetését.

De kiderült, hogy a főellenség Liverpool is szoros figyelemmel kíséri Phillipset, és bejelentette érdeklődését iránta, mivel Jürgen Klopp a következő átigazolási időszakban szeretné megerősíteni a középpályás opcióit. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Ez azt jelenti, hogy Anglia két legnagyobb klubja fej-fej mellett haladhat a Premier League egyik legkeresettebb sztárjáért folytatott kétségbeesett küzdelemben.

A Daily Star szerint a Leeds megkezdte a szerződési tárgyalásokat Phillipsszel, hogy távol tartsa őt a hat nagyágyú egyikének karmai közül.

A yorkshire-i klub mindenáron szeretné elkerülni, hogy elveszítse Phillipset, aki a csapat talizmánjává és az Elland Road szurkolóinak ikonikus figurájává vált.

Phillips, aki Leedsben született, és gyerekkorában is a Leedsnek szurkolt, 2021-ben komolyabb hírnévre tett szert, miután beverekedte magát az angol válogatottba, és segített Gareth Southgate csapatának eljutni az Euro 2020 döntőjébe a nyáron.