Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,90 Ft
Euró
379,77 Ft
Font
443,15 Ft
Bitcoin
41,708 $

Itt lehet nézni a Liverpool első idei Európa-liga mérkőzését

Szoboszlai Dominik csapat a LASK Linz ellen lép pályára.

MTI/EPA/PETER POWELL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Visszatér Ausztriába Szoboszlai Dominik, a Liverpool ma este a LASK Linz ellen kezdi meg Európa-liga szereplését, ám az még kérdéses, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya szerepel-e majd a kezdőben.

Jürgen Klopp számára ugyanis megoldást kell találnia a meccsdömpingre, ami lényegében az összes, nemzetközi kupákban érintett Premier League csapat számára komoly fejtörést okoz. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Habár Klopp a mérkőzést megelőzően úgy nyilatkozott, legfőbb célja, hogy a bajnokságban és az Európa-ligában is topcsapatot küldhessen pályára, minden bizonnyal lesznek olyan alkalmak, amikor legjobbjait pihentetnie kell.

Így nem lenne meglepő, ha az esti összecsapáson nem lenne ott a kezdőben Szoboszlai, aki idáig csapata mind az öt Premier League mérkőzését végigjátszotta – a mezőnyben rajta kívül csak Andy Robertson mondhatja ezt el magáról.

Ennek ellenére Klopp leszögezte, hogy komolyan veszik az Európa-ligát, és vélhetően becseréli a kulcsembereit, amennyiben úgy kívánja a helyzet. A LASK – Liverpool találkozót az RTL Három csatornán lehet élőben követni, 18:45-től.

Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Rövidesen növelik a pedagógusok bérét, ami később lényegesen nagyobb lehet, függően az EU forrásaitól.