Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,91 Ft
Euró
395,73 Ft
Font
468,43 Ft
Bitcoin
66,016 $

Szoboszlai csapattársa olyan gesztust tett az új edző felé, amire senki sem számított

A Liverpool középpályása, Virgil van Dijk egy esküvel maximális támogatásáról biztosította az érkező edzőt, Arne Slotot.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Szilágyi Anna
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ismert, Arne Slot a Liverpool új edzője, aki a legendás menedzsert, Jürgen Kloppot váltja a kispadon. Noha van Dijk jövője kapcsán is felmerültek kérdések, hiszen szerződésének utolsó évébe lép, a holland továbbra is elkötelezett a Liverpool mellett, és egy nem mindennapi eskü keretében megfogadta, hogy a következő szezonban Slotot támogatja.

Van Dijk a Sky Sportsnak nyilatkozva beszélt nem mindennapi gesztusáról, melyet az új edző felé tett: Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

„Teljes mértékben bízom a klubban és a döntéseikben a továbbiakban is. Nyilvánvalóan a változás mindig egy kicsit ismeretlen, de teljes a bizalmam, és már alig várom az új szezont.”

Amikor pedig arról kérdezték, biztosíthatja-e a szurkolókat arról, hogy a Liverpool azon fog dolgozni, hogy folytassa Klopp örökségét, a játékos úgy felelt:

„100 százalék, de a siker nem garantált. Ez elég nyilvánvaló. De mi mindent megteszünk azért, hogy ez megtörténjen. Remek edzőnk érkezik, jó háttérszemélyzetünk van, és nagyon jó csapatunk. Meglátjuk, mi lesz.”

Mint ismert, van Dijk idén nyáron tölti be 33. életévét, jövőre fontos döntés előtt áll, mivel közeledik a Liverpoolhoz kötött jelenlegi szerződésének vége. Ennek kapcsán nemrég elárulta, egyelőre nem folytatott tárgyalásokat a helyzetéről, ezekre a tárgyalásokra várhatóan csak a következő hónapokban kerül sor.