Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Messi kimondta, a Real Madrid a világ legjobb csapata

Lionel Messi számára nem jelent fájdalmat elismeri az igazságot, hogy jelenleg az FC Barcelona ősi riválisa, a Real Madrid a világ legjobb csapata.

...svg content...Fotó: EPA/CJ GUNTHER
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Messi egy ideje már nem tagja a Barcelonának, azóta a PSG-t is megjárta, bár a francia kitérő nem volt túl sikeres és boldog számára. Az MLS-ben azonban nagyon jól érzi magát, még akkor is, ha távol van Európától, mert egy régi álma valósult meg azzal, hogy végül Miamiba költözhetett a családjával.

Természetesen figyeli az eseményeket, látja, hogy a Real Madrid mennyire sikeres, és már Mbappé is tagja a keretnek. 2021-ben hagyta el Messi a Barcelonát, amivel egy új korszak vette kezdetét, és azóta rengeteg minden történt. Többször edzőt váltottak a katalánok, akik legutóbb Xavit, a klub legendáját rúgták ki, mert volt egy elejtett rossz nyilatkozata. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

Látván a jelenlegi helyzetet, Messi nem kertel, szerinte a Real Madridnál nincs jobb csapat. „A legjobb csapat a Real Madrid. Ők a Bajnokok Ligája legutóbbi bajnokai. Ha az eredményeket nézzük, akkor a Madrid.” – idézi az argentint a Forbes. Ha pedig a játék minőségét vesszük alapul, már a Guardiola irányította Manchester Cityt mondaná.

Messi hiába van távol Európától, a legerősebb futballtól, szereti figyelni az eseményeket, bár a nagy időeltolódás miatt ez nehézkes lehet, viszont az Inter Miami az első számára, és minden edzést komolyan vesz. Szeretne kupákat nyerni az amerikai csapattal, ahol Suarez, Alba és Busquets is ott van mellette, szintén ex-barcelonaiként.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.