Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,60 Ft
Euró
387,06 Ft
Font
454,71 Ft
Bitcoin
69,661 $

Folytatódik az árcsökkentés a Lidl-nél, újabb 60 termék árát vitték lejjebb tartósan

Az áruházlánc már több mint 600 termék árát csökkentette az árcsökkentési programja keretében, amihez április elejétől újabb 60 árucikk csatlakozott.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Lidl a tartós árcsökkentési programja keretében eddig több mint 600 termék árát csökkentette, amelynek eredményeként az alapvető árucikkektől kezdve a különféle kényelmi termékeken át minden árukategóriában megtalálhatók az árcsökkentett termékek, s akár 50 százalékkal olcsóbban beszerezhetők.

Április 5-től pedig újabb 60 termék árát csökkentették tartósan, ami azt jelenti, hogy ezek az árucikkek nem csak egy-egy rövid akció erejéig lesznek olcsóbbak, hanem huzamosabb ideig garantált az alacsony áruk. Ennek köszönhetően jelentősen spórolhatnak a vásárlók – írja az Index, amely kiválogatott néhány kedvező ajánlatot a legjobbak közül: Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

  • a Pikok sertésvirsli ára 35 százalékkal (999-ról 759 forintra),
  • a Bellarom Crema szemeskávé 24 százalékkal (4599-ról 3699 forintra),
  • a Primadonna extra szűz olívaolaj 13 százalékkal (4499-ról 3999 forintra),
  • a Culinea sajttal töltött csirkemellfilé pedig szintén 13 százalékkal (1349-tól 1199 forintra) csökken.

Az árcsökkentett árucikkek között emellett megtalálhatóak többek között teák, felvágottak, pékáruk, friss húsok, tisztítószerek és fagyasztott termékek is – teszik hozzá. Korábban egyébként azt is megírtuk, hogy rengeteg munkát kínál a Lidl a nyári szezonra, amikkel szép pénzt lehet keresni: összesen közel 200 új pozícióra keresnek munkavállalókat a Balaton és a Velencei-tó partján lévő boltokba.

Az érdeklődők teljes és részmunkaidős pozíciók közül is választhatnak, a további részletekről ebben a cikkben számoltunk be bővebben. De arról is hír érkezett, hogy szigorítás mellett döntött a Lidl, súlyos díjat fizethet az, aki lassan vásárol. A cég szerint a fizetőrendszer bevezetése szükséges lépés volt, mindez a vásárlók érdekét is szolgálja.

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.

Menczer Tamás szerint Magyar Péter sem lehet opció Magyarország vezetésére

Menczer Tamás továbbra is Orbán Viktorban látja a megoldást, Magyar Péter pedig egyáltalán nem opció számára Magyarország vezetésére, ahogyan más sem a jelenlegi miniszterelnökön kívül.