Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,167 $

Szigorítás mellett döntött a Lidl, súlyos díjat fizethet az, aki lassan vásárol

A cég szerint a fizetőrendszer bevezetése szükséges lépés volt.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Változnak a parkolási díjak a Lidl egyik budapesti üzleténél. Mint kiderült, a Csalogány utcai üzletről van szó, s az első óra ingyenes lesz, de a második óra már 1500 forintba kerül, a harmadik órától pedig 15 ezer forintos napidíjat szednek.

A Lidl korábban arról tájékoztatta a Pénzcentrumot, hogy az áruházaknál a fizetőrendszer bevezetésének oka, hogy a parkolókban hagyott, nem vásárlási céllal érkező gépjárművek megnehezítik az áruházba érkező vásárlók számára a parkolást. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Mint írják, fizetős a parkolás a második órától Budapesten a XIV. kerületi Mogyoródi út 23–29., a XV. kerületi Erdőkerülő u. 26., a VIII. kerületi Hungária krt. 26., a VIII. kerületi Teleki tér 1., és a III. kerületi Huszti út 20. szám alatt található boltoknál.

Emellett vidéken az érdi Diósdi u. 2–4., a ceglédi Törteli út 2., a kecskeméti Izsáki út 2., a pécsi Siklósi út 52/A és Lázár Vilmos u. 10., a szegedi Makkosházi krt. 21. és a váci Naszály utca 20. szám alatt található Lidl üzletekre is érvényes ez – részletezik.

Ezen üzletek esetében a parkoló használata az első órában ingyenes, a második órában 1500 forint, majd a két órát meghaladó parkolás esetén az üzlet napi zárásáig 2500 forint díjat kell fizetni. Ám a friss tájékoztatás szerint a Csalogány utcai üzlet esetében 15 ezer forintos napidíj bevezetésére kerül sor a harmadik megkezdett óra után. Vagyis nem árt figyelni az órát vásárlás közben, s betartani a szabályokat.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.