18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Lezuhant a floridai autópályára egy repülő, majd lángokba borult (videó)

Több halottja is van annak a tragikus légi szerencsétlenségnek, ami Floridában történt az autópályán.

Fotó: Sugárhajtású kisrepülőgép roncsa lángol, miután kényszerleszállást hajtott végre a 75-ös számú autópályán a floridai Naples közelében 2024. február 9-én. A repülő a leszállás közben összeütközött egy autóval, a balesetben legkevesebb két ember életét vesztette. MTI/AP/Chris O'Conner
Észak-Amerika

Kiss László

Szerkesztő

Egy Bombardier Challenger 600-as típusú repülőgép próbált kényszerleszállást végrehajtani pénteken 15 óra 15 perc körül a 75-ös autópályán Naples közelében, ami végül balul sült el. Röviddel azután, hogy földet ért a legtöbb esetben magángépnek használt gép, lángokba borult, miközben az utasok a fedélzeten tartózkodtak.

A New York Post azt írja, hogy a Collier megyei seriff hivatala eddig két halálos áldozatot erősített meg a zuhanás kapcsán. A repülőgépen a baleset idején összesen öt ember tartózkodott, a személyazonosságukat egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Azt azonban tudni, hogy legkevesebb két jármű is érintett volt a balesetben.

Egyelőre sok a kérdőjel az ügyben, arról sincs információ, hogy mi okból kellett a gépnek az autópályán végrehajtania a kényszerleszállást fényes nappal. A becsapódást követően ellepték a hatóságok a helyszínt, amit azonnal körülzártak, mely miatt óriási dugó alakult ki, majd megkezdték a mentést, később pedig a helyszínelést a szakértők bevonásával.

Több mint negyven percig lógott a levegőben egy kamionsofőr egy baleset után

A csodával határos szerencsének köszönheti az életét a jármű sofőrje.