Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Igazi álomautóval fotózták Lewis Hamiltont

Jobbnál jobb autókat vezethet Lewis Hamilton, aki mindig is a Mercedes legendája lesz, örök élete végéig.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTIAN BRUNA
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lewis Hamilton valószínűleg már soha nem vált csapatot, a Mercedes gyári istállójától vonul vissza, minimum 7 világbajnoki címmel a neve mellett. Nemrég szerződést hosszabbított, mert továbbra is küzdeni szeretne azért, hogy megszerezze a nyolcadik címét.

Ha ez sikerül neki, azzal egyedüliként lesz minden idők legsikeresebb F1-es pilótája. Jelenleg Max Verstappen az, aki ezen az úton halad előre, hiszen sorozatban már a harmadik világbajnoki ünneplésére készül. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Hamilton az F1 mellett sem unatkozik, sok időt tölt el a barátaival, a családjával, motorozgat, divatbemutatókra jár, edzésben van, és így tovább. Rendkívül elfoglalt élet az övé, amiért meg is fizetik.

Az egyik legjobban fizetett sportolóként bármit megvásárolhat magának. Ez az autókra is igaz, bár a Mercedesnél nem kell emiatt aggódnia, olyan gépet adnak neki céges verdának, amilyet csak szeretne.

Ezúttal egy újabb különleges AMG-vel fotózták, ami tökéletesen passzol a stílusához. Egy igazi álomautó, ami megmutatja, mennyire stílusos és sikeres egy ember, és Hamilton finoman szólva is az.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.