Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Letartóztatták a német diplomatát, a férjének meggyilkolásával gyanúsítják

Fotó: Pixabay
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. augusztus 7. - 10:52

Kezdetben a férfi azt állította, hogy belga férje altatókat szedett és sokat ivott, ez okozta a halálát. 

A Rio de Janeiró-i rendőrség szombaton letartóztatta Uwe Herbert Hahn német konzult, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a belga férjét, Walter Henri Maximilien Biot – írja a Metrópoles

Amikor Biot holttestét megtalálták, Uwe Herbert Hahn német diplomata azt mondta, hogy férje „altatókat szedett” és „sokat ivott”. A mentők megállapították, hogy a férfi hirtelen lett rosszul, a halál okát azonban nem közölték. 

Biotot a sürgősségi betegellátó szolgálat közlése szerint péntek éjjel találták meg, és ők azt mondták, hogy leállt a szíve és a légzése, a testén, különösen a fején és a fenekén sérülések, sebek voltak. 

A rendőrség gyanús körülményekre lett figyelmes a házaspár otthonában, az egyik első ezek közül az, hogy a helyet egy titkárnővel takarították ki, miután a kutyájuk a vértócsákat kezdte el nyalogatni. 

A rendőrség azt is elemezte, hogy az áldozat testén többszörös sérülések voltak. A férfi fejsérülést szenvedett, amelyet a tarkóját ért sérülés okozott. Az arcán, a mellkasán, a hasán, a lábán és a fenekén is zúzódásokat találtak.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.