Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Letartóztattak egy férfit, aki életveszélyes sérüléseket okozott élettársának múlt csütörtökön

A nőt súlyosan bántalmazta, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Nógrád Vármegyei Főügyészség indítványának megfelelően a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte egy 40 éves férfi letartóztatását, aki súlyosan bántalmazta élettársát. A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított és élettársa rendszeresen veszekedtek, ittas állapotban többször is bántalmazták egymást.

Az elkövetőt korábban már jogerősen elítélték a nő ellen elkövetett bűncselekmények miatt, valamint jelenleg is folyik ellene büntetőeljárás kapcsolati erőszak bűntette miatt. 2024. február 1-jén is összevesztek, ami odáig fajult, hogy a férfi a hálószobájukban ököllel többször megütötte a nőt. A nő a bántalmazás közben kihívta a rendőrséget, de az élettársa ezután tovább verte. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

A kiérkező rendőrök mentőt, a mentősök pedig a súlyos sérülések miatt mentőhelikoptert kértek a helyszínre, a nő életét csak a gyors és szakszerű orvosi beavatkozás mentette meg. A férfit a rendőrség őrizetbe vette és életveszélyt okozó testi sértés bűntettével gyanúsította meg.

Az ügyészség arra tekintettel indítványozta a férfi letartóztatását, hogy a várható büntetés súlyosságára figyelemmel a gyanúsított szökésétől, vagy elrejtőzésétől tartani lehet, valamint megalapozottan feltehető, hogy a férfi szabadlábon hagyása esetén újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el. A bűnismétlés megakadályozása érdekében a nyomozási bíró el is rendelte a letartóztatást, a férfi a végzés ellen szabadlábra helyezésért fellebbezett.