18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Leszúrta barátnőjét, majd Mexikóba próbált menekülni egy sorozatszínész

A színész megpróbálta megölni elhidegült barátnőjét, több alkalommal megszúrta.

...svg content...Fotó: Unsplash/Octavian Dan
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP a Los Angeles megyei ügyészség közlése nyomán számolt be arról, hogy egy sorozatszínész az ügyészség szerint megpróbálta megölni elhidegült barátnőjét: több alkalommal megszúrta a nőt Los Angeles-i otthonában.

A rendőrség megosztotta, Nick Pasqual május 23-án hajnali fél öt körül betört az áldozat otthonába, majd többször megszúrta egy késsel. A nő nemrég távoltartási végzést kért Pasqual ellen, a támadás után pedig kritikus sérülésekkel szállították kórházba. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Pasqual, aki szerepelt többek között az Így jártam anyátokkal, valamint a A 81-es számú archívum című sorozatokban, elmenekült a helyszínről, s később egy texasi amerikai-mexikói határellenőrzési ponton fogták el.

A 34 éves Pasqual ellen gyilkossági kísérlet, betörés, valamint élettárs megsebesítése miatt emeltek vádat. Pasqual életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat, ha elítélik.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.