Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,07 Ft
Euró
393,64 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
64,423 $

Vadító fehérneműs fotók jelentek meg Lencsés Lucáról

Lencsés Luca az egyik legvonzóbb sportolónő, akit ritkán látni ilyen szettekben, amik nem mellesleg rendkívül jól állnak neki.

...svg content...Fotó: Instagram/Lencsés Luca
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lencsés Luca volt az egyik kedvenc karakterünk az Exatlon Hungary alatt, aki szívből harcolt. A sors furcsa fintora, hogy egy olyan nap végén esett ki a versenyből Dominikán, amikor a legjobb volt.

Egyszerűen nem volt szerencséje a párbajon, pedig később nagyon erőssé válhatott volna. Ettől függetlenül élvezte a kalandot, és az interjúnk alatt is ugyanazt a karaktert ismerhettük meg benne, mint amit a televízióban láttunk tőle. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Tehát teljesen hiteles maradt, és ne feledjük, még mindig nagyon fiatal. Egy igazi örökmozgó, aki imád a barátaival lenni, élvezni az életet, és közben természetesen sokat tesz azért, hogy előrébb jusson a karrierjében.

Noha Luca nem túl aktív a közösségi médiában, már így is közel 13 ezren követik, ami egyúttal beszédes is. Amikor posztol, általában az emberek felkapják rá a fejüket, különösen, ha ilyen vadító dolgokat posztol.

Ezek a fehérneműs fotók megmutatják, milyen különleges nő, csak úgy áradnak belőle a szexi energiák. A fotókhoz csak gratulálni tudunk, szép munka, többek között a megvilágítás szempontjából is.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.