Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Aranyban jelent meg Lékai-Kiss Ramóna, csodálatosan áll rajta a ruha

Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy újabb ruha, amit mintha csak Lékai-Kiss Ramónának terveztek volna, nagyon hálás érte, Holdampf Linda szintén kiváló munkát végzett.

Lékai-Kiss Ramóna szép lassan maga mögött hagyja a 2022-es esztendőt, amit biztosan nem fog elfeledni. Számos különleges pillanatot élhetett meg ebben az időszakban, többek között az új A Nagy Ő műsorvezetői szerepét is megkaphatta.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Emellett a Dancing with the Stars harmadik évadának műsorvezetőjeként láthattuk, hasonlóan a két korábbi szezonhoz. Ennek okán nagyon sok különböző szettben láthattuk, amik egytől egyig kiválóan álltak rajta.

A hétfő estéje is különleges volt, és egy aranyban pompázó ruhában jelent meg, ami az egyik kedvence lehet a 2022-es évről. Jegyezzük meg, hogy a formája is kiváló, amely abszolúte szimbiózisban van az összhatással.

Ramóna azon a véleményen van, hogy egy ruhát igenis tudni kell viselni. „Egy ruhát tudni kell viselni, de ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne egy gyönyörű estélyiben bolondozni, vagy épp egy farmer, pólóban a legdögösebb nőnek érezni magam!”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2