Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

Lavina sodort el egy diákokból álló csoportot, több embert még mindig keresnek

Kirándulni indultak, ám egy lavina betemette őket.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Magyar Nemzet szúrta ki, hogy orosz turisták egy csoportját kirándulás közben betemette egy lavina. Úgy tudni, hogy egy 20 éves fiú és 45 éves kísérőjük is a hó alatt rekedt, akiket jelenleg is keresnek többek között motoros szánokról és helikopterről is.

A Mash Telegram-csatorna beszámolója szerint a lavina által elsodort turisták kamcsatkai diákok voltak, tehát helyiek, akik jelenleg épp oktatónak tanulnak. A bejegyzés szerint a csoport még szombaton indult egy klubból túrázni, ám a kiszámíthatatlan időjárás nyomán a Krasznoarmejszk-hágó környékén elsodorta őket egy lavina. Soron kívül Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

A lavina következtében a hó fogságában rekedt egy 20 éves fiú és a csoport 45 éves kísérője. A mentőcsapatok jelenleg is nagy erőkkel keresik az eltűnteket motoros szánokkal és helikopterrel. Úgy tudni, hogy a túra minden résztvevője kapott előzetes oktatást, és az útvonalat is előre egyeztették. Eredetileg kétnapos gyaloglás után értek volna célba.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.