Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,55 Ft
Euró
396,27 Ft
Font
468,93 Ft
Bitcoin
61,332 $

Laporta elismerte: a szerencse is kellett a Barcelona győzelméhez

Xavi nem igazán volt lenyűgözve a Real Sociedad ellen mutatott játéktól.

...svg content...MTI/EPA/Alejandro Garcia
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Barcelona elnöke, Joan Laporta elismerte, hogy a Real Sociedad ellen szükségük volt a „bajnokok szerencséjére” is ahhoz, hogy végül győztesen hagyhassák el az Anoeta gyepszőnyegét – írja a 90min.

A klubelnök szerint a Sociedad sokkal jobban játszott, és ők is megérdemelték volna a győzelmet, ugyanakkor kiemelte, hogy a Barcelonának létfontosságú három pontot sikerült megkaparintaniuk. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Habár a győzelmet általában nem kell magyarázni, Xavi tőle szokatlanul éles kritikával „elfogadhatatlannak” nevezte a csapat teljesítményét a mérkőzés után, melyet Ronald Araujo 90. perces fejesgóljával sikerült megnyerniük.

„Ez a gól sokat ért, főleg a Clasico elvesztése után” – nyilatkozta a gólszerző, aki szerint a második félidőben feljavult a játékuk, ám úgy vélte, hogy a csapaton érezhető volt a fáradtság.

A Barcelona szűkös győzelmével feljött a bajnokság harmadik helyére, miután az Atlético Madrid kikapott a hétvégén. A Real Madrid viszont a második helyre csúszott vissza a vasárnapi döntetlenje után. A La Ligát így a szezon meglepetéscsapata, a Girona vezeti.