Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Kylian Mbappé elárulta, miért nem igazolt át 2022-ben a Real Madridhoz

Most kiderült, mi állt a nehéz döntés hátterében.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/AFP pool/Franck Fife
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, két évvel ezelőtt mindenki azt találgatta, miért hagyta Kylian Mbappé, hogy lejárjon a szerződése a Paris Saint-Germainnél, a legtöbben pedig szinte biztosra vették, hogy a Real Madrid felé veszi az irányt. Amikor pedig már tényleg mindenki azt hitte, hogy ez fog történni, a francia egy látványos fordulattal mégis új szerződést kötött a PSG-vel.

Közvetlenül ezután jöttek a spekulációk, hogy Mbappé lépésének nagy ára lesz, nevezetesen, hogy a jövőben elfelejtheti a Real Madrid csapatát, ha mégis az átigazolás mellett döntene. Mindezek ellenére a Madrid a nyáron várhatóan ténylegesen leszerződteti a játékost, miután a francia nyilvánosan is megerősítette, a nyáron elhagyja a PSG-t. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Arra a kérdésre, hogy miért utasította vissza a Madrid első megkeresését, Mbappé a CNN-nek nyilatkozva úgy felelt:

„Többről volt szó, mint arról, hogy a PSG-nél maradjak. Ez a katari világbajnokság volt. Sok minden történt akkor. Nagy döntés volt, nehéz döntés… de nem bánok semmit. Természetesen egy karrier során nehéz döntéseket kell hoznod, és én is ezt tettem, de minden idők legjobb góllövője lettem a PSG-vel. Csak a legjobb dolgokra akarok emlékezni. Nem volt könnyű helyzet, és senkinek sem kívánom, hogy ezt megélje.”

Noha Mbappé még nem hozta nyilvánosságra következő lépését, nemrég hangsúlyozta, hogy a szurkolók a következő napokban megtudják új klubjának kilétét. A 90min.com szerint úgy tudni, Mbappé jogi csatába keveredett a PSG-vel fizetése utolsó részletének kifizetése miatt.

Karácsony Gergely tartotta a szavát, kérvényezte a főpolgármester-választás megismétlését

Noha az újraszámlálás után is ő nyerte a választást, a főpolgármester tartotta magát korábbi ígéretéhez, új választás kiírásáért folyamodott.