Clouds
21 Budapest
Dollár
359,61 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
443,28 Ft
Bitcoin
23,123 $

Máris 200 ezres megtekintés felett jár Kulcsár Edina és G.w.M. közös dala

Fotó: YouTube/GWMMUSIC
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

A vártnak megfelelően hozza a számokat Kulcsár Edina és G.w.M. közös dala, ami a „Boldogság” címet kapta.

G.w.M. nagy név a szakmában, és nemcsak rapperként, hiszen dalszövegíróként és producerként is sikeres. Nem egy tehetséget karolt már fel, mivel pontosan tudja, hogy ez mennyire fontos az énekesek, rapperek számára.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Nagyon fiatalon indult el ezen az úton, és sokat is tapasztalt, ami miatt még bőven a 30. életéve előtt rendkívül tapasztalt szakembernek mondhatja magát. Gyakorlatilag ennek köszönheti a szerelmét, mivel ha nem indul el a zenei pályán, talán sosem hozza össze őket az élet.

Munkakapcsolatnak indult kettejük kapcsolata, majd azon kapták magukat, hogy odavannak egymásért. Még egy év sem telt el azóta, hogy szerelembe estek, már az első közös gyermeküket várják.

Edina zenei karrierje is folytatódik, bár sokat kellett várnunk a második dalára, ami pénteken, közvetlen karácsony előtt debütált. Sok pozitív visszajelzés érkezett a dalra, Edina pedig hallhatóan fejlődött előadóként.

Még egy nap sem telt el a premier óta, máris közel 210 ezren látták a klipet a YouTube-on. Emellett több mint 170 hozzászólás született a klip alatt, ami máris bekerült a felkapottak közé, cikkünk megírásának pillanatában a 16. helyen állt.