Clouds
21 Budapest
Dollár
360,18 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,72 Ft
Bitcoin
23,068 $

Már több mint félmillióan látták Kulcsár Edina és G.w.M. közös klipjét

Fotó: YouTube/GWMMUSIC
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon szépen teljesít Kulcsár Edina és G.w.M. közös klipje, a „Boldogság”, mely akár sláger is lehet a következő napokban és hetekben.

Kulcsár Edina és G.w.M. szerelme gyakorlatilag megállíthatatlan, pedig nem kevesen dolgozhattak azon, hogy szakítsanak. Rengeteg támadást kaptak, hosszú napokon át szinte csak az ő nevüket lehetett olvasni a sajtóban.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Nem kevesen álltak be Csuti mögé, akinek azóta volt két kapcsolata is, ám mindkettő zátonyra futott, elengedték egymást. Jelenleg egy 26 éves nővel randizik, aki hamar meghódította a szívét, sokan drukkolnak nekik.

Edina és G.w.M. már jegyben járnak, miután a rapper az ünnepek alatt eljegyezte a szépségkirálynőt. Nem lehetett kérdés, hogy igen lesz a válasz, és hamarosan megszületik az első közös gyermekük.

Egy ideje tudhattuk, hogy Edinának lesz egy új dala, amiben G.w.M. működik közre. Sokan voltak kíváncsiak arra, hogy mivel áll elő a sztárpáros, akik cikkünk megírásának pillanatában 6 ezer like-ot kaptak a dalukra a YouTube-on.

Ami ennél is fontosabb, az az, hogy 510 ezer felett jár a megtekintések száma, mindössze 2 nappal a premier után. Sőt, a második helyen állnak a felkapott zeneszámok között, így valószínűleg az 1 millió is meglesz hamarosan. Edina első dala, az „Egyetlen szó” 2,3 milliós megtekintést tudhat a neve mellett, amely közel egy évvel ezelőtt jelent meg.