Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
465,69 Ft
Bitcoin
57,603 $

Már ekkora a terhespocakja a gyönyörű Kulcsár Edinának

Kulcsár Edina minden eddiginél közelebb van ahhoz, hogy világra hozza negyedik gyermekét, akit már nagyon várnak.

...svg content...Herceghalom, 2015. június 11. Kulcsár Edina, a Magyarország Szépe verseny tavalyi gyõztese az idei verseny nyílt napján a herceghalmi felkészítõtáborban 2015. június 11-én. A szépségverseny június 21-én lesz. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Kulcsár Edina mindig is nagy családra vágyott, de talán azt ő maga sem gondolta, hogy ilyen fiatalon négygyermekes anyuka lesz. Sokáig úgy tűnt, Csuti az igazi számára, de az idő múlásával kiderült, távolról sem álomkapcsolat az övék.

Edina által egy ország ismerhette meg Csutit, aki azóta saját médiakarriert futott be, míg a modellre G.w.M. személyében rátalált a következő nagy szerelem. Mindez olyan jól működik közöttük, hogy már a második babájukat várják. Edina eredetileg szerepelt volna a két évvel ezelőtt DWS-ben, de kiderült, hogy várandós. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

A tavalyiban esélye sem lett volna versenyezni, és egy ideje ismét várandós. A pocakméretét látva már igen közel járhat ahhoz, hogy megszülessen a negyedik gyermeke, aki a második lesz a rappertől. Hogy lesz-e ötödik gyermeke az egykori szépségkirálynőnek, nem tudni, bár jó esély van rá, mert fiatal.

Edina is része a Miss World Hungary-nek, és nagy pocakkal jelent meg az Aura Hotelben Sarka Katáék mellett, akik szervezők. Ha kíváncsi vagy a csinos és divatos Kulcsár Edina aktuális terhespocakjának méretére, akkor csak kattints erre a linkre a fotóért.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.

Miért négyévente rendezik meg az olimpiát?

Az ókori görög hagyományoktól a modern kori megújulásig ívelő út magyarázza az olimpiai játékok négyévenkénti rendezésének gyakorlatát.