Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,20 Ft
Bitcoin
19,319 $

Kulcsár Edina reagált a harmadik babájának vezetékneve körüli kérdésekre

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 24. - 09:21

Kulcsár Edina több területen is tiszta vizet öntött a pohárba a TV2-nek adott interjújában G.w.M oldalán, aki hamarosan ismét apuka lehet.r

Edina az interjúja első felében azt mondta, nagyon boldog, nagyon jól érzi magát a bőrében, ami már egy ideje így van, hiszen megtalálta azt a szerelmet, aki mellett igazán ragyoghat, és olyan érzések fogják el a rapper mellett, mint még soha.

Soron kívül Már nem szívárog az Északi Áramlat-2

G.w.M is rendkívül boldog, szerinte, ha ettől boldogabb lenne, „kidurranna.” „Nincs rá megfelelő szó.” – mondta kissé fáradtan a TV2 reggeli műsorában. Edina egy vasárnap délelőtt az egyik barátnőjének panaszkodott, hogy mennyire csúnya az arca, mindenféle dolog kijött rajta, nem is érzi jól magát.

Sőt, annyira rosszul volt, hogy az egyik táncpróbát (Dancing with the Stars) le kellett mondania. A barátnője ekkor megkérdezte tőle, nem lehetséges, hogy terhes? Mivel fogamzásgátlót szedett, nem számított arra, hogy várandós lesz, függetlenül attól, hogy a következő évre már tervezték a babaprojektet.

Végül megcsinálta a tesztet, ami pozitív lett, és csak két óra múlva hívta vissza a barátnőjét, mivel sokkot kapott. „Hirtelen nem hittem el, nem fogtam fel.” – fogalmazott Edina, aki nagyon nagy áldásnak tartja a várandósságát.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.