Dollár
392,70 Ft
Euró
406,14 Ft
Font
470,24 Ft
Bitcoin
16,849 $

Kulcsár Edina nem gondolta, hogy létezik olyan ember, mint G.w.M.

Fotó: Instagram/G.w.M
not image

Takács Petra

2022. november 25. - 10:01

G.w.M. az a férfi számára, aki tökéletes, és rendkívül sokat segített neki, hogy feldolgozza az eseményeket, többek között azt a rengeteg támadást, amit a válása kapcsán kapott.

Kulcsár Edina és G.w.M. még mindig nincsenek együtt egy éve, de már a közös gyermeküket várják. Közös tetoválást is csináltattak az első hónapokban, míg a rapper a hátára varratta kedvese arcmását.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Nehéz időket élt meg a szépségkirálynő, nagyon sokat támadták a válása kapcsán, méghozzá hónapokon át. A Glamour-nak adott interjújában arra a kérdésre is válaszolt, mi a támasza ezekben az időkben.

„Mindenben a kedvesem. Lelkileg erős és támogató párra találtam, nem is gondoltam, hogy van ilyen ember, tényleg mindenben számíthatok rá.” – mondta az interjújában Edina. „Az elmúlt hónapokban mindketten ugyanabban a fázisokban voltunk, ugyanazokat a kríziseket éltük át.”

Egy álomba illő történet az övék, egy olyan szerelem, mely mindent felülír. „Nehéz volt, nem álomba illő történet a miénk a szerelmünk hajnalát tekintve, négy pici gyermek sorsát befolyásolva.”

„Viszont aki így is képes megadni a boldogságot, a törődést, figyel rám amellett, hogy a kötelességeket szem előtt tudja tartani, az erős ember, és egy erős kapcsolatra képes.” – folytatta a Glamour kérdésére.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.