Clouds
21 Budapest
Dollár
368,25 Ft
Euró
394,86 Ft
Font
452,11 Ft
Bitcoin
28,058 $

Kulcsár Edina nem tudná elképzelni az életét a gyerekei nélkül

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az egykori szépségkirálynő nagyon őszintén beszélt a gyerekeiről a Vigyázat, gyerekkel vagyok! legutóbbi adásában.

Ahogyan Edina fogalmazott a műsorban, a gyerekei a mindent jelentik számára, nem tudná elképzelni az életét nélkülük. Az első két gyermekének Csuti az édesapjuk, míg a harmadik babáját G.w.M-től várja, aki hamarosan megszületik.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Megtudhattuk, hogy általában Edina gyermekei ébresztik őt, a kislány 5 óra 50 perckor ébresztőóraként kelti az édesanyját. Fantasztikus érzés számára, hogy ők vannak neki, még akkor is, ha sokszor nem alussza ki magát.

Különösen jól esik Edinának, amikor a gyermekei maguktól elmondják, hogy mennyire szeretik őt. „Nagyon-nagyon más a két gyerekem, és abszolút kiegészítik egymást, és mindamellett nagyon-nagyon jó testvérek.”

Többek között azt is megtanították Edinának, hogy igenis szüksége van a szeretetre, és jó néha lassabban élnie az életét. Nagyon nagy felelősségnek tartja az anyaságot, ugyanakkor jóleső érzés számára, hogy visszafelé is ő a minden a gyerekeinek.

Az idő múlásával látja, hogy minél nagyobb egy gyermek, annál nagyobb is a felelősség, illetve annál több a teendő. „Mindenki tudja, aki édesanyja, vagy szülő. Nagyon sok mindenre tanított.” – fogalmazott Edina.

Még több bulvár: Sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy Kim Kardashian a Harvardon tartott előadást