Dollár
432,25 Ft
Euró
423,13 Ft
Font
481,05 Ft
Bitcoin
19,681 $

Kulcsár Edina szerelme több köteg pénzzel fotózta magát a Mercedesében

Fotó: Instagram/G.w.M.
not image

Takács Petra

2022. augusztus 22. - 17:53

G.w.M. fáradtan vágott neki a hétfőnek, de annál több pénzzel, több millió forintot fotózott be a Mercedese volánja mögött.

Nem kell világsztárnak lenni ahhoz, hogy rengeteg pénzt keressen az ember a zeneiparban. Magyarországon is vannak páran, akik luxuséletet élnek, több milliós órákat hordanak, és olyan autókkal járkálnak, amiknek az árából lakásokat lehetne vásárolni.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Ugyan pontos összegeket nem tudni, hiszen senkinek sem ismert a vagyona, a fellépési gázsikból, illetve a koncertek számából erősen lehet sejteni, hogy egy év alatt hatalmas pénzeket keresnek.

Nem beszélve a saját vállalkozásokról, vagy a YouTube után járó bevételekről. Azok, akik külön tehetségekkel is foglalkoznak, még többet kaszálhatnak producerként, szóval nem panaszkodhatnak, különösen azok, akik nem szórják el a megkeresett forintokat.

Egészen elképesztő pénzek lehetnek ezek, és G.w.M. sem panaszkodhat, nem egy igen komoly luxusórát láthattunk már a csuklóján, plusz ott vannak a luxusautók, amikkel az évek alatt megjelent.

Jelenleg az egyik legújabb Mercedesszel jár, ami olyan, mint egy luxusszálloda, minden megvan benne, amire csak szükség lehet. Ha erre a linkre kattintotok, többek között azt is megnézhetitek, mennyi pénzt tartott a jobb keze mellett a sikeres rapper, mert ez első ránézésre is sok millió forintnak tűnik.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.