Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Kulcsár Edina nem ragaszkodik az aranyhintóhoz az esküvőjén

Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ugyanakkor rugalmasnak tartja magát, és ha ez G.w.M. vágya, akkor igent mond rá, és szívesen felszáll rá.

Mint azt már mindenki tudhatja, összeházasodott Kulcsár Edina és G.w.M. Valamivel több mint egy éve alkotnak egy párt, de már házasok, közös tetoválásuk van, és hamarosan megszületik a gyermekük.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Nagyon ritka, amikor egy kapcsolat ilyen szinteket ér el nem egész egy év alatt, ráadásul a két sztárnak sok támadást kellett elviselnie. Ez jelenleg sincs másképp, sokan igyekeznek kifigurázni őket, ami valószínűleg már nem fog változni.

A szertartás után étterembe mentek a vendégekkel, de a világraszóló lagzit még nem tartották meg. Edina A TV2-nek adott interjújában azt mondta, az a terv, hogy a baba megszületése után megtartják a nagy lagzit.

Korábban aranyhintóról is lehetett hallani, ráadásul nem is egyről. Edina erre is reagált az interjújában, és azt mondta, a férje szeret viccelődni, és ezt az egészet igencsak felkapta a bulvármédia.

„Ezt annyira felkapta a média… Márknak nyilván vannak néha vicces elszólásai.” A rapper korábban úgy fogalmazott, nem egy aranyhintó lesz, hanem négy! „Én speciel nem ragaszkodom aranyhintóhoz, bár nagyon rugalmas vagyok. Ha neki ez a szíve vágya, és boldoggá teszi, akkor felszállok az aranyhintóra.”