18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,896 $

Kukásautóból mentettek ki egy idős asszonyt, súlyos sérülésekkel került kórházba

A jármű legalább négyszer préselte össze a benne lévő szemetet, mielőtt a kukások észrevették volna, hogy valaki van odabent.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Hátborzongató baleset történt a New Hampshire állambeli Manchesterben – írja a Sky News a helyi tűzoltóság közlésére hivatkozva. Kifejtik, az incidens hétfőn délután 13 óra körül történt, ekkor egy 60 éves asszony megpróbálta kivinni a szemetet, ám valahogy belesett a háza előtti szemetes konténerbe, ahonnan nem tudott kiszabadulni.

A munkájukat végző kukások azonban nem vették észre, hogy a nő odabenn rekedt, így a kuka tartalmát átöntötték a kukásautóba. Majd az legalább négy alkalommal megpróbálta összepréselni a szemetet, az idős hölgy pedig sikoltozni kezdett, amit a szomszédok is meghallottak. „Semmi mást nem lehetett hallani, csak a sikolyait” – mondta az egyikük. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A lap szerint az nem világos, mennyi ideig lehetett a kukásautóban az asszony, illetve azt sem tudni, a konténerbe történő esését követően mennyi idő múlva ért oda a kukásautó. A járműbe épített kamera által észrevették, hogy valaki odabenn van, ezért a munkások azonnal hívták a 911-et, amelyet követően tűzoltók érkeztek a helyszínre.

A New York Post szerint a tűzoltóknak végül 30 percbe telt, mire a jármű tetején keresztül hozzá tudtak férni a súlyosan megsérült nőhöz, s végül egy daru segítségével kiszabadították, majd hordágyra fektették. Sérülései miatt kórházba kellett szállítani, ám az egyik bostoni televízió értesülései szerint minden bizonnyal túl fogja élni az incidenst.

„Egész pályafutásom alatt sosem láttam még ehhez hasonlót” – nyilatkozta Ryan Cashin tűzoltóparancsnok. Az asszony kiszabadításáról felvétel is készült, amelyen az látható, amint a hordágyon fekvő idős hölgyet óvatosan kiemelik a járműből és egy mentőautóba tolják, majd az Elliot Kórházba viszik.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.