Krausz Gábor magához költöztethette a kislányát

Fotó: MTI/Kovács Attila
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egy ismerős arról beszélt, a sztárséf azt szeretné, ha gyermeke minél kevesebbet érzékelne a válásból, és próbál stabilitást biztosítani neki.

Tóth Gabi és Krausz Gábor múlt héten jelentették be, hogy hat év házasság után külön utakon folytatják tovább. Majd olyan hírek láttak napvilágot, miszerint megcsalás vethetett véget a kapcsolatuknak, s az énekesnő a Fricska táncegyüttes egyik tagjának oldalán találta meg a boldogságot, akivel egy művészeti vásáron sétálgatott néhány napja.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

A Bors most arról írt, hogy Gabi már nemcsak vendégül látja szentendrei otthonában új kedvesét, hanem oda is költöztette a táncost, pár nappal azután, hogy Gábor összepakolta a bőröndjeit és eljött. A sztárséf egyik közeli ismerőse szerint az énekesnő elégedett az új helyzettel, ám Hannaróza kapcsán ez már nem mondható el.

„Miután Gabi magához költöztette az új párját, Gábor jobbnak látta, ha magához költözteti ideiglenesen Hannarózát, hogy minél kevesebbet érzékeljen a szülei válásából, és próbál stabilitást biztosítani imádott gyermekének. Úgy tudom, most egy darabig Gáborral lesz, aztán majd ha csillapodnak a kedélyek, meglátják, hogyan tovább”

– mondta az ismerős.

Hozzátette, egy ilyen szituáció nem egyszerű, de látja, hogy Gábornak sikerült magában lezárnia a dolgot, s elsősorban a gyermekére koncentrál. „Neki a kislánya a legfontosabb, és most, hogy ott van vele, már nyugodt lehet. A hétvégén Veresegyházán jártak például, Hannaróza pedig imádja a közös programokat az édesapjával. Úgy gondolom, ebből az őrületből sikerült kihoznia Gábornak a legjobbat” – fogalmazott.