Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Kozso a gyerekvállalásról: szeretnék majd összehozni egy focicsapatot

Ugyanakkor hozzátette, bármennyi gyerekkel is áldja meg a sors, „az maga lesz a mámor”.

Fotó: Kozsó énekel az Eurojackpot Szuperkoncerten, a Szerencsejáték Zrt. által ötödik alkalommal megrendezett ingyenes programon a Puskás Aréna Szoborparkban 2023. szeptember 23-án. MTI/Máthé Zoltán
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Kozso nemrégiben a Blikk TV Ilyenek voltunk című műsorában beszélt arról, hogy a 2014-es agyvérzése után miken kellett keresztül mennie. Élete egyik legnehezebb időszakaként utalt azokra az évekre, amikor általános iskolás könyvekből kellett újra megtanulnia beszélni és írni, s miközben ő a gyógyulásért küzdött, akkori kedvese elhagyta.

Az énekes azóta szerencsésen felépült, valamint újra rátalált a szerelem, Ágica pedig annyira boldoggá teszi, hogy ősszel azt nyilatkozta, 9 gyermeket szeretne tőle. Az érzései mit sem változtak azóta, ugyanis egy interjúban arról beszélt: „Találkoztam olyan fantasztikus emberekkel, akik tíz vagy tizenegy gyermek szülei. Nem szabad gondolkodni, csak érezni kell, hogy jó az, amit csinálsz”. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Egyúttal kijelentette: „Szeretnék majd összehozni egy focicsapatot”. Majd hozzátette, bármennyi gyerekkel is áldja meg a sors, „az maga lesz a mámor”. De elmondása szerint a párja nemcsak az apaságot illetően motiválja, hanem abban is, hogy egészségesebb életet éljen. Életmódváltása kapcsán elárulta, minden étkezésére odafigyel, ettől függetlenül jól tudja, hogy szerelme épp úgy szereti, ahogy van.

Mint mondta, Ágica maratonozik, tehát naponta több órát edz, közben pedig az egészségtudományi egyetemen tanul, ezáltal Kozso számára nagy motivációt jelent. Ugyanakkor elismerte, néha számára is nagyon nehéz a helyes táplálkozás betartása. „Az a típus vagyok, aki megenne egy asztalt is, de megtanultam, nem arról szól az evés, hogy amikor picit éhesnek érzed magad, megeszel száz kilót, hanem rá kell jönni a mértékre” – fogalmazott a Hot! magazinnak adott interjúban, amit a Blikk szemlézett.

Szerinte az első pár nap a legnehezebb, utána már hozzászokik az ember, az ő esetében pedig az volt a legnagyobb kihívás, hogy amikor belemerül a munkába vagy a hobbijába, ne feledkezzen el az evésről. Mert ha 6 órát kihagy, éhesebb lesz a kelleténél, míg orvosától azt a tanácsot kapta, hogy fogyasszon napi másfél deci vörösbort, mert az jót tesz az agyműködésének.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.