Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,77 Ft
Font
470,37 Ft
Bitcoin
64,069 $

Közel kétmilliárd forintért bárki megveheti a Reszkessetek, betörők! ikonikus házát

Eladósorba került a Reszkessetek, betörők! című filmből jól ismert ház, ami az első rész központi eleméül szolgált.

...svg content...Fotó: Dawn McKenna Group
Cool

Kiss László

Szerkesztő

Az Illinois állambeli Winnetka városában található ház 5,25 millió dolláros, vagyis mai árfolyamon 1.89 milliárd forintos kikiáltási árral került piacra, így ezért az összegért jó eséllyel bárki megszerezheti a filmipar egyik legismertebb ingatlanát.

Az 1921-ben épült ház az évtizedek során megőrizte eredeti báját. Az ingatlan 840 négyzetméteren terül el, és öt hálószobát, valamint hat fürdőszobát foglal magába. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

A ház belseje 2018-ban jelentős felújításon esett át, mely során a hagyományos designelemek és a modern kényelem keveredését tartották szem előtt. Az ingatlan egy buja zöld udvarral is büszkélkedhet, amely nyugodt és kényelmes lakókörnyezetet biztosít, emellett a feltöltött fotók tanúsága szerint mozisszoba és kosárlabdapálya is várja a leendő lakókat.

A Reszkessetek, betörők! című film rajongói számára tehát ritka esély nyílt most, hogy a filmtörténelem egy darabját birtokolják.

Nagy fogások

Az utóbbi időszakban több nagy presztízsű ingatlan is gazdára talált, elég csak megemlíteni Freddie Mercury egykori nyugat-londoni rezidenciáját, amelyért 30 millió fontot adtak januárban, de az 1984-es Rémálom az Elm utcában szereplő otthon is új tulajdonoshoz került, akinek 3.25 millió dollárt kellett fizetnie érte.