Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,14 Ft
Euró
395,41 Ft
Font
462,64 Ft
Bitcoin
62,592 $

„Kövér baromnak” nevezte a bírót, majdnem újabb két év börtön kapott

Már épp vezették ki a tárgyalóteremből, amikor a tinédzser elkiáltotta magát. A bíró pedig majdnem további két évet biggyesztett kiszabott büntetéséhez.

Fotó: Depositphotos
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 19 éves Reece Martin a szintén 19 éves barátjával, Anthony Miltonnal együtt állt bíróság elé, miután tavaly fegyverrel intéztek támadást egy liverpooli családi házban. A páros október 19-én reggel 8 óra 15 perc körül számos lövést leadott a lakóházra, az egyik golyó pedig az ott lakó és éppen alvó férfi hálószobájában lógó bekeretezett Liverpool-pólóba fúródott.

Később mindketten beismerték a lőfegyver és lőszer életveszélyt okozó szándékkal történő birtoklását. Csakhogy a szerdai ítélethirdetésen Martin és Milton végig kuncogott és viccelődött egymással a vádlottak padján, mire Denis Watson KC bíró úgy döntött, hogy tart egy kis szünetet és megkérdezi a fiatalokat, mégis mi olyan vicces. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Ezt követően mindkettejüket 12 év börtönbüntetésre ítélte, továbbá távoltartási végzést is kaptak, mely határozatlan időre tiltja meg számukra, hogy kapcsolatba lépjenek a McLean családdal, akiknek az otthonát célba vették a fegyveres támadás során. Miközben elvezették őket, a Metro szerint Martin azt találta kiáltani:

„Kövér barom!”

A bíró pedig nem hagyta szó nélkül és visszarendelte az elítéltet a bíróságra, majd mikor visszavezették, arról tájékoztatta a nagyszájú fiatalt, hogy a bíróságon gyalázkodó megjegyzéseket kiabálni a bíróság megsértésének minősül, amiért cserébe akár további, akár két évig terjedő börtönbüntetés is kiszabható. A fiatal ekkor észrevette magát és elnézést kért. A bíró pedig úgy döntött, nem foglalkozik a bíróság megsértésével, s végül nem szabta ki a további két évet.