Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
385,80 Ft
Font
451,39 Ft
Bitcoin
69,455 $

Így reagált Kourtney Kardashian a szülés utáni alakját ért kritikára

Valaki szerint a reality sztár még nincs olyan jó formában, mint a testvérei, a négygyermekes édesanya pedig őszintén elmondta, mit gondol a kommentelő véleményéről.

...svg content...Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Kourtney Kardashian tavaly novemberben életet adott negyedik gyermekének, aki a Rocky nevet kapta. Férjével, Travis Barkerrel nagyon várták a kicsi érkezését, aki az első közös gyermekük. A reality sztárnak már van három gyermeke, a dobos pedig szintén három gyermeket nevel korábbi kapcsolatából.

A páros később az első fotókkal is megérkezett, amelyen a babával a karjaikban, a legnagyobb boldogságban láthatók. Valamint arra is fény derült korábban, hogy a terhesség nem volt komplikációktól mentes, szeptemberben csak egy életmentő műtéttel tudták megmenteni a kicsi életét, vagyis egy igazán nehéz időszakot tudhatnak a hátuk mögött. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Ezáltal még inkább megérdemlik a boldogságot és a nyugalmat, a család szeretetével körülölelve. Szerencsére azóta minden rendben, élik az életüket és minden csodás. Kourtney pedig nemrégiben a 45. születésnapját ünnepelte, amelynek alkalmából a testvére, Kim megosztott egy fotót a közösségi médiában, amelyen húgukkal, Khloe-val pózolnak.

Mindannyian fekete bikinit viselnek és láthatóan nagyon jól érzik magukat a tengerparton. Ám az egyik kommentelő szerint ha Kourtney meglátja majd a képet, biztosan nem fog örülni, mert ő nincs olyan jó formában, mint a testvérei. Egyúttal biztos volt benne, Kimnek más fotót kellett volna posztolnia, amin húga is jól néz ki – írja a TMZ.

A reality sztár nem hagyta szó nélkül mindezt, a következőképp reagált: „Imádom ezt a fotót! Én és a testvéreim vagyunk rajta, akikkel igazán jól érezzük magunkat a gyerekeink társaságában. Az emlékek örökre megmaradnak! És SZERETEM ezt a testet, mert megajándékozott a három nagyobb gyermekemmel, és a kisfiammal”.