Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,055 $

Körtvélyessy Zsolt: el kell fogadnom, hogy már soha nem leszek a régi

Elmondása szerint kezd rendbe jönni, de azzal is tisztában van, hogy több pihenésre van szüksége, a jövőt illetően pedig abban bízik, hogy még 10-15 évet a családjával lehet.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, tavaly nyáron derült rá fény, hogy szívműtétje után egy ritka bakteriális fertőzés támadta meg Körtvélyessy Zsolt szervezetét. A 82 éves színész magas lázzal került kórházba, ahonnan hetekig haza sem engedték. Ezt követően több különböző antibiotikumos kezelésen átesett, s végül az orvosok gyógyultnak ítélték – idézi fel a Blikk.

Zsolt már a kórházi ágyon, a lábadozása közben gondolt rá, hogy visszatér a színpadra, ez pedig azóta valósággá is vált, ugyanis próbákra és előadásokra jár. A Borsnak nemrégiben arról beszélt, hogy érzi magát, hogyan telnek a napjai. „Jól indult az évem, főleg a tavalyi betegség után. Talán kezdek rendben jönni, de azt is el kell fogadnom, hogy már soha nem leszek a régi” – fogalmazott. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Majd azzal folytatta: „Sokkal fáradékonyabb lettem, délutánonként mindig igénylek egy kis pihenést. A próbák is fárasztóak, sok, minden nap 10-től 16 óráig dolgozunk. Ilyenkor megebédelek és ledőlök, hogy másnap újult erővel tudjam folytatni”. De azt is elárulta, szerencsére nem kell folyamatosan visszamennie a kórházba.

„Nincs szükség kontrollra, de a biztonság kedvéért félévente megmutatom magam az orvosnak” – magyarázta a színművész. Az édesapa igazán nehéz időszakot tudhat maga mögött, de az igazán sokat számít neki, hogy a lánya és a párja folyamatosan mellette vannak és támogatják. Megjegyezte, az év vége csendesebben telt náluk, januárban viszont újra elkezdődött a munka.

„A párommal nagyon jól vagyunk, Kingáról és az unokámról nem is beszélve. Egy igazi kis csodagombóc. Bízom benne, hogy most már minden rendben lesz. Jó lenne, ha még 10-15 évet lehúzhatnék velük. (…) Sok dolgom van most, hála Istennek, és még lesz idén premierem. Örülök, hogy ennyi a feladatom. Ha nem lenne dolgom, valószínűleg nem élném meg jól” – fogalmazott Körtvélyessy Zsolt.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.