Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,991 $

Ismét korcsolyapályává változik a Budapest Park, ennyibe kerülnek a belépők

December 1-től február 4-ig ismét korcsolyapálya lesz a Budapest Parkban, ám nagyobb, mint eddig.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mind formájában, mint méretében megváltozik a Budapest Park december elsején nyitó korcsolyapályája – áll a szórakozóhely közleményében, amit a HVG szúrt ki. Kiemelik, a jégfelület minden eddiginél nagyobb lesz, több mint kétezer négyzetméteren lehet majd csúszni.

Meghagyják továbbá a nyári Budapest Park egyik központi elemét, a körpultot is, amely a pályáról is közvetlenül megközelíthető lesz. A Facebook-eseményben megjegyzik, a nyitóhétvégén különleges programokkal is készülnek kicsiknek és nagyoknak. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Egyúttal hozzáteszik, idén is napi belépőt lehet váltani majd, amely az adott időszakon belül szabadon felhasználható, és a helyszínen vagy online is megvásárolható lesz. Kétféle időszakot különböztetnek meg a szervezők, normált és kiemeltet (az előbbinél a teljes árú jegy 2500 forint, utóbbinál 3500).

Kifejtik, a normál időszakba a hétfő, kedd, szerda és csütörtöki napok tartoznak, kivétel ez alól az iskolai téli szünet (2023.12.22. és 2024.01.7. között) ideje. A belépők ellenőrzése a Jégvilág bejáratánál történik.

A Budapest Park közleménye szerint olcsóbban vásárolhatnak jegyet majd a pedagógusok, a diákok, a 65 év felettiek, a IX. kerületi lakosok, de lesz bérlet, illetve családi jegy is. A belépés 6 éves kor alatt ingyenes.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.