Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Új név, új üzemeltető: idén is várja a vendégeket a Kopaszi-gát strandja

A 2024-es szezonban Flava Beach néven nyitja meg kapuit a BudaPart strandja.

...svg content...Fotó: Facebook/BudaPart - Kopaszi-gát
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A korábbi, bezárásra utaló hírekkel ellentétben új üzemeltetővel, Flava Beach néven idén is megnyitja kapuit a BudaPart strandja. A 2024-es szezonra megújuló külsővel, friss gasztronómiai kínálattal várják a vendégeket – írja a Portfolio az új üzemeltető közlésére hivatkozva.

A Kopaszi-gát közvetlen szomszédságában található strandon sportolási lehetőségek, koktélbár és játszótér is megtalálható, és a tervek szerint a labdarúgó Európa Bajnokságot is vetítik majd. Emellett úgy tudni, a nyitásra júniusban kerítenek sort. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Ugyanakkor pontos időpontot a rendkívüli árvízhelyzet miatt egyelőre nem tudtak mondani – jegyzik meg. A strandot a júniusi előszezonban hétköznaponként bárki térítésmentesen használhatja a tervek szerint, és a strandbelépők ára a nyári főszezonban is jelentősen csökken a tavalyi évhez képest.

Korábban azt is megírtuk, hogy horrorárak jöhetnek a Balatonon, egy sima lángos már most 1000 forint: kinyitottak az éttermek, büfék, így kiderült, milyen árakra kell készülni idén. Míg annak kapcsán, mire számíthatunk az idei strandszezonban, ebben a cikkben tértünk ki a leghasznosabb információkra.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.