Konyhafőnök-Wendy még mindig elképesztően szexi és vonzó

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021.július.21 - 15:48

Wendy Perez nemcsak a karaktere miatt volt olyan népszerű a Mestercukrászban, hiszen egy rendkívül csinos nőről beszélhetünk a személyében.

A Konyhafőnök ideje alatt számos remek karaktert ismerhetünk meg, akik kiemelkednek a mezőnyből. Sokuk nem nyeri meg a versenyt, mivel a végén csak egyvalaki kaphatja meg a fődíjat, de mindig emlékezni fogunk rájuk.

Wendy Perez egyértelműen közéjük sorolható, aki a Konyhafőnök legutóbbi évadában szerepelt, és bizonyította, hogy egyáltalán nem ügyetlen a konyhában. Emellett rendkívül szórakoztató volt, sokan drukkoltak neki.

Volt pár igazán erős teljesítménye is, és ezzel saját magának is bizonyított, ami mindig fontos. Hatalmas kaland volt számára a verseny, és noha csalódott volt a kiesése miatt, természetesen hálás, hogy ennyi mindent tanulhatott a chefektől.

Óriási tempóban fogy Rácz Jenő, Schobert Norbival magasra tette a lécet

A közösségi médiában is népszerű, olyannyira hogy a TikTok-on például közel 100 000 követője van, és már több mint 1,3 millióan like-olták a tartalmait. Mindig igyekszik vicces tartalmakat feltölteni, és ennek örülnek a követők.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.