Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő nagyon nem örült, fogta is a fejét
Vannak bizonyos alapanyagok, amik nem éppen a kedvencei a Michelin-csillagos chefnek, és akkor finoman fogalmaztunk.
Rácz Jenő nagyon fiatalon vágott neki a szakmának, és ő is csak tippelni tudna, hogy azóta hány alapanyaggal dolgozott. Mivel többek között Ázsiában is szakácskodott, sok különleges elemmel főzhetett.
Valószínűleg több ezer alapanyaghoz volt már köze, így a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Emellett mindig vannak újdonságok, és Jenő is arra törekszik, hogy újabb fogásokkal álljon elő.
A kreativitás számára kiemelten fontos, és láthatjuk, hogy a budapesti étterme is pontosan erről szól. A Konyhafőnök VIP-ban is hasonlóak az elvárásai, hamar le lehet venni a lábáról egy remek ötlettel.
Konyhafőnök VIP: Tóth Vera kiborult a kulisszák mögött (videó)
Ugyanakkor vannak bizonyos alapanyagok, amik nem a kedvencei. Ez nem jelenti azt, hogy ne tudna velük dolgozni, mert nagyon is, csak egyszerűen nincs oda értük, még a Konyhafőnök VIP-ban sem.