Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Négy ember meghalt egy kolumbiai katonai helikopter lezuhanása miatt

A kolumbiai hadsereg egyik gépe csapódott be, aminek következtében négy ember életét vesztette, nem tudtak már rajtuk segíteni.

Fotó: Illusztráció/Amerikai katonákat szállító Black Hawk helikopter leszálláshoz készül egy Fülöp-szigeteki és amerikai katonák részvételével rendezett hadgyakorlaton a Fülöp-szigetek északkeleti részén elterülő Aurora tartományban fekvő Casiguranban 2017. május 15-én. A manőverekben a katasztrófa sújtotta területeken élők humanitárius segélyekkel való ellátását gyakorolják. (MTI/EPA/Mark R. Cristino)
Dél-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

Négy ember halálát már megerősítették, három másik pedig megsebesült abban a helikopter-balesetben, ami Kolumbia Panamával határos térségében történt hétfő délután. A helyi média szerint egy Black Hawk típusú helikopter zuhant le, amin összesen hét személy tartózkodott a halálos incidens idején.

A Red Mas és az El Tiempo is beszámolt a balesetről, és úgy tudni, hogy a személyzet négy tagja, valamint három utas tartózkodott a gépen. Épp leszálláshoz készültek egy katonai bázison, amikor baj történt. Chocó tartományban zuhant le a gép, majd ezt követően a Kolumbiai Nemzeti Hadsereg felvette a kapcsolatot a panamai hatóságokkal, hogy egyeztessenek a vizsgálat ügyében – írja a Xinhua hírügynökség. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.