Köllő Babett csapkodott és ordibált a Sztárban Sztár leszek!-ben, Tóth Gabi kiküldte

Fotó: Instagram/TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Így sem láttunk még Köllő Babettet, aki rendkívül vonzó volt a forgatások alatt, bár ehhez már hozzászokhattunk tőle, mindig csinos, trendi és igényes.

Köllő Babett nem kevés esztendőt tagadhatna le a korából, remekül tartja magát, fitt, odafigyel a bőrére, és a divat szerelmese. Az elmúlt években a TV2 olyan lehetőségeket adott neki, amire mindig is vágyott.

Soron kívül Cristiano Ronaldo nemierőszak-ügye: továbbra sem ért véget a jogi csata

Nagy műsorokban szerepel, az egész ország ismeri, és remekül áll neki ez a tévézés. A Sztárban Sztár leszek! kihagyhatatlan tagja, furcsa is lenne nélküle ez a négyes, és reméljük, hogy az éveken át változatlan marad.

Babett többek között színésznőként is bizonyított, és sok humoros hozzászólással színesíti a műsort. A legtöbb alkalommal azonban ő képviseli a komolyabb vonalat, és ez legutóbb sem volt másképp, az új évad első válogatóján.

Ugyanakkor akkor sem kell félteni, ha humorról van szó, mindig meg tudja lepni az embert, viszont, amit most láthattunk tőle, az teljesen új volt. Nyilván csak viccelt, senki ne vegye komolyan, nem valóságos módon akadt ki, ez a show része volt.

A videóban is látni ezt, mindenesetre mindenki felkapta a fejét, hirtelen senki sem tudta, mi történik. Az egyik leghumorosabb jelenet volt az este folyamán, miközben Tóth Gabi azt mondta neki, menjen ki a stúdióból.