Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Kocsis Alexandra közelről mutatta meg tökéletes bikiniformáját

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sorra váltják egymást a hírességek, a sztárok a közösségi médiában a bikinis, fürdőruhás posztokkal, és természetesen Kocsis Alexandra is ott van az élmezőnyben.

Most, hogy valóban nyár van, megérkezett a jó idő, gyorsan mindenki vízpartot keresett magának. Egymást váltják a hírességek a bikinis fotókkal, és többen döbbenetesen jó formának örvendenek, igazi klasszis vonalakat hoztak össze magukon.

Soron kívül Rendőrök mentették ki az Európa-liga döntőjének játékvezetőjét a Ferihegyen

Singh Viki, a híres énekesnő az elsők között indította meg a nyári szezont egy szexi fürdőruhás fotóval. Nem sokkal később Gelencsér Timi bikiniben villantotta meg a kockás hasát, miközben egy csepp felesleg sincs rajta.

Kocsis Alexandrát sem hagyhatjuk ki a felsorolásból, aki a Balin eltöltött ideje alatt számtalan különleges élménnyel gazdagodott. Eddig is szenzációs formának örvendett, de most tovább növelte a tétet.

Nála a sportos életmód valóban sportos életmódot jelent. Lenyűgözőek a vonalai, egyúttal tónusosak, és ennyi fotó után is tud valami újat mutatni, róla szívesen írunk, érdekes, színes személyiség.

Az Exatlon Hungary korábbi bajnokversenyzőjének a piros szín is nagyszerűen áll, és ezt nem is kell túlmagyarázni. Helyette csak nézzétek meg a róla készült legújabb bikinis fotót, és mindent érteni fogtok.