Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Kocsis Alexandra bikiniformája maximális pontszámot ér

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kocsis Alexandra egyike azon hírességeknek, akiknek a legkisebb mértékben sem kell aggódniuk a bikiniformájuk miatt.

Rendre főként azok kapnak dicséretet, akik nagy fogyáson mennek keresztül, és szinte teljesen átalakulnak. Ez rendben is van, maximális dicséretet érdemelnek, ugyanakkor ne feledkezzünk meg azokról sem, akik az év minden egyes napján edzenek.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Azok, akik folyamatosan formában tartják magukat, mert ez még keményebb munka. Egy idő után rutinná válik, így teljesen természetes lesz egészségesen táplálkozni, sokat edzeni, növelni a tempót.

A csodálatos formában lévő Kocsis Alexandra, az Exatlon Hungary sztárja pontosan ebbe a kategóriába sorolható. Nem vesszük természetesnek a formáját, sokkal inkább elismerjük a kemény munkát mögötte.

Balin olyan élmények fogadták, mint azelőtt soha, és talán az ő fejében is megfordult, hogy szívesen élne ott. Sorra látnak napvilágot a vonzóbbnál vonzóbb fotók Alexandráról, és ezúttal sem kellett sokat várnunk a következőre.

Mindent megmagyaráz ez a fotó, miért is éri meg keményen edzeni, még többet és többet beleadni, hiszen ez az, ami előreviszi az embert. A bikini szintén jó választás volt a sportolónőtől, nálunk ez 10 pont.