Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Egy tökéletes magyar bikiniforma, szavak nincsenek rá

Lehet itt irigykedni, álszenteskedni és társai, ami jó, az jó, és Kocsis Alexandra formája kimagaslóan jó.

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mióta létezik közösségi média, az irigység is minden eddiginél jobban elterjedt, de azt is írhatnánk, hogy kiszélesedett. Ebben semmi túlzás nincs, csak meg kell nézni, mi megy egyes hírességek oldalain.

Tóth Gabi is annyi támadást kapott mostanában, hogy esélyt sem adtak neki, hogy megvédje magát. Legutóbb egy igen hosszú posztban tisztázta a dolgot, majd módosította azt, viszont így sem hisznek neki egyesek. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Másokat pedig a formájukkal bántják, vagy ha épp elismerik az adott topformát, azzal takaróznak, hogy nekik minden könnyű. Kocsis Alexandra, az Exatlon Hungary korábbi versenyzője is sokat tudna erről beszélni.

A gyönyörű és rendkívül formás lány versenyeket nyerhetne ezzel a formával. Igaz, így is van már mögötte számos nagy győzelem, az Arnold Classic-on is letette a névjegyét, mi pedig nagyon büszkék vagyunk rá.

Ez olyasvalami, ami csak megerősít bennünket, hogy jó úton haladunk, ha komolyan vesszük a sportot. Néha azonban pihennünk is kell, így tesz Kocsis Alexandra is, akinek a formáját megint csak nem kell magyarázni.

Az USA hadihajóját riasztották a Vörös-tengeren három kereskedelmi hajót ért támadás miatt

Három kereskedelmi hajót ért rakétatámadás a Vörös-tengeren, ami miatt az USA hadihajójának kellett akcióba lendülnie.

Az agrárgazdasági kamara új cégével segíti a vadkárt szenvedett gazdálkodókat

A NAK bejelentette, céget alapít, hogy peres ügyekben átvállalja a gazdálkodók jogos vadkárköveteléseinek behajtását, hogy az érintettek minél hamarabb hozzájussanak az őket megillető pénzhez.