Újabb információk a magyar legendáról, Kóbor Jánosról

Fotó: Unsplash
not image

Takács Petra

2021. november 30. - 07:27

Kóbor János még mindig kórházban van, csak nagyon kevés információt tudni az állapotáról, miközben a felesége, Zsóka minden nap bejár hozzá.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy egy ország aggódik Kóborért, akit több mint két hete ápolnak kórházban. A Blikk közben megtudta, hogy a felesége, Zsóka egy napot sem hagy ki, folyamatosan ott van a férje mellett.

Az Omega frontemberének állapota a hírek szerint változatlan, rengetegen aggódnak érte, többek között külföldön is. Világsztárok üzentek a legendának, hogy tartson ki, folytassa a harcot.

Trunkos András, a zenekar menedzsere a Blikk kérdésére megerősítette, nincs változás Kóbor állapotában, és a kórház, valamint az orvosok kizárólag csak Zsókának adnak tájékoztatást a helyzetről.

A zenekar, illetve a barátok és a rajongók pedig abban bíznak, hogy hamar eljut hozzájuk az információ, ha valami változás történik. „Az, hogy nem jön hír, azt is jelenti, hogy nem romlott az állapota, ami már bizakodásra ad okot. Reméljük a legjobbakat.”

Zsóka minden egyes napot annak szentel, hogy a párja mellett legyen a kórházban, ahol külön engedélyt kapott, mivel vírushelyzet miatt látogatási tilalom lépett életbe az egészségügyi intézményekben.

Egészen látványos és különleges frizurát kapott Sarka Kata

Ezeken a napokon Zsóka a lehető legtöbb időt tölti el a férje mellett, és pozitív energiákat sugároz számára. Több mint 15 éve vannak együtt, ami nagyon hosszú idő, és fontosak egymásnak.

Miután tökéletes közöttük a kapcsolat, és rajongásig szeretik egymást, érthető, hogy Zsóka mennyire aggódhat, de ő egy nagyon erős nő. A Blikk igyekezett Zsókától is információkhoz jutni, de az elmúlt hetekhez hasonlóan legutóbb sem érték utol.

Mint azt korábban már egyértelművé tették, teljes hírzárlatot rendeltek el a zenész körül, aki nem szeretné, hogy a jelenlegi helyzet aggodalmat keltsen a rajongóiban. A Blikk a cikkében egy májusi interjúrészletet is felidézett, amikor a legenda 78 esztendős lett, és elmondta, reméli, hogy még sokáig élhet, mint a nagyszülei, akik 90 évesek is elmúltak, amikor elmentek.