Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

Kiss Ramóna ismét tarolt, most a 70-es évekbe repített vissza bennünket

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

A neves televíziós és színésznő időről időre fantasztikus időutazásban részesít bennünket, és ez most sem volt másképp.

Mindig érdekes látni, amikor a sztárok átalakulnak, és valami egészen más ruhában jelennek meg, mint a megszokott. Ez is a sztárság egyik előnye, hogy rendkívül sok „köntösben” mutathatják meg magukat.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Azok a hírességek, akik az átlagnál is foglalkoztatottabbak, még szerencsésebbek, mert válogathatnak a felkérések közül. Az évek alatt pedig számtalan nagyon egyedi ruhát vehetnek fel, amik közül párat megtarthatnak.

Nyilván sok munka van mögötte, mert aki nem tehetséges, nem kitartó és nem kellően motivált, az nem juthat el erre a szintre. Magyarországon több remek példát is láthatunk arra, hogy milyen az, amikor valaki nemcsak kitartó és tehetséges, hanem szép is.

Hujber Feri harmadszorra is édesapa lett

Kiss Ramóna egyértelműen ezen sztárok közé tartozik, aki nagyon élvezi az életet, imádja a családját, és sok fotózáson vesz részt, köszönhetően annak is, hogy az alakja irigylésre méltó, mint egy igazi modellnek.

Nemrég egy újabb különleges szettet kapott, ami egyértelműen a 70-es évekre hajaz, de ez is tökéletesen áll a TV2 sztárján. Nem egy átlagos megjelenés, ugyanakkor Ramin mégis el tudnánk képzelni gyakrabban.