Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,46 Ft
Euró
391,42 Ft
Font
465,77 Ft
Bitcoin
63,625 $

Két kisgyermekét próbálta vízbe fojtani egy apa egy amerikai strandon, rendőrök állították meg

Épp a közelben jártak, amikor sikolyokra lettek figyelmesek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Sean Oulashin
Észak-Amerika
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

West Haven városának rendőrsége számolt be arról, hogy egy rendőr épp járőrözött a Connecticut állambeli West Haven városában, amikor helyi idő szerint szombaton hajnali fél három körül meglátott egy Nissan terepjárót a strandon parkolni.

A rendőr ezután megközelítette a járművet, és „komoly sikoltozást hallott a víz felől”. Ekkor a sikolyok irányába futott, ahol arra lett figyelmes, hogy egy felnőtt férfi és két kisgyermek van a vízben. Ahogy a rendőr belépett a vízbe, a férfi tovább sodródott a gyerekekkel együtt, miközben a kiérkező rendőröknek azt kiabálta, „maradjanak ott”. Soron kívül Magyar Nagydíj: jön az ingyenes szurkolói autóbuszjárat a Volánbusztól

A rendőrök számára ekkor vált nyilvánvalóvá, hogy a férfi szándékosan vízbe akarta fojtani a gyermekeit”. Több rendőrt is riasztottak és végül közös erővel sikerült kimenekíteniük a gyermekeket a vízből és azonnal kórházba szállították őket.

Az NBC értesülései szerint a gyermekek jelenleg is az intenzív osztályon vannak. Az apát szombaton őrizetbe vették, és folyik a nyomozás az ügyben.

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.