Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Király Linda elmondta, milyen lenne számára az ideális férfi

Fotó: Király Linda énekesnő a Csináljuk a fesztivált! című nagyszabású show-műsor hatodik adásának felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2021. december 11-én. A Duna csatornán tíz héten át látható műsor hatvan év magyar slágereit mutatja be ismert előadóktól. MTI/Balogh Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Király Linda nem aggódik amiatt, mert egyedülálló, és évek óta nem talált rá az a bizonyos nagy szerelem.

A híres énekesnő is vágyik arra, hogy szerelmes legyen, ami teljesen normális, de ettől függetlenül nem boldogtalan. Nagyon is jól érzi magát, és magabiztosan tekint előre a jövőbe, nem tartja magát negatív embernek.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

„Abszolút klasszikus nő vagyok kapcsolatban. Mosok, főzök, takarítok, imádom kényeztetni az éppen aktuális páromat.” – árulta el Linda a Borsnak adott interjújában. Az elmúlt négy esztendőt leszámítva soha nem volt szingli, általában 8-10 éves kapcsolatai voltak. Sokan vannak, akik megbélyegzik az embert, mert épp 30 felett egyedülálló, vagy évek óta nem talált olyan párt, aki ideális lenne.

Linda azonban igenis nagyon jól érzi magát, nem érez magában frusztrációt, mert egy ideje egyedül van. „Nagyon jól érzem magam. Barátnőzök, van hobbim, zenélek, azt csinálok, amit szeretnék.” – folytatta a Bors kérdésére.

Hűséges és kitartó típusnak vallja magát, és a hosszú kapcsolatokat szereti. Ezzel együtt nemcsak hiszi, hanem tudja, hogy lesz saját családja. „Hogy hogyan és mikor, azt Istenre meg az univerzumra bízom. Lesz, ahogy az élet hozza, de én erre soha nem szoktam rágörcsölni.”

Ugyanakkor nem tudatosan döntött úgy, hogy 35 év elmúltával nincs még saját családja, gyermeke. A kor pedig soha nem zavarta, ami a szüleinek is betudható, akik rendkívül fiatalosak, és úgy is érzik magukat.

Az sem bánná, ha nem lenne zenész az illető, aki belép az életébe, ennél fontosabb dolgok is vannak. „Szeressen utazni, mert én imádok. Szerintem két teljes ember kell, hogy találkozzon, akkor tud egy kapcsolat igazán működni. Nem szeretnék még egyszer belelépni olyasmibe, amikor érzem, hogy hiány van.” Emellett a humort is nagyon fontosnak tartja, ami stabil alapot tud adni egy kapcsolatnak, és ezzel sokan egyetértenek.