Clouds
21 Budapest
Dollár
372,89 Ft
Euró
397,87 Ft
Font
454,21 Ft
Bitcoin
27,604 $

Lassan kétmillió like-nál tartanak Kim Kardashian legújabb szexi fotói

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kim Kardashian láthatóan élvezi az életet, szeret csinosan és szexin öltözködni, miközben hatalmas értékek lógnak a nyakában.

Kim Kardashian akkora vagyon tulajdonosa, hogy nemigazán kell néznie az árakat. A legtöbb ember számára mindez elképzelhetetlen, hiszen folyamatosan böngésszük, mennyibe kerülnek a dolgok.

Soron kívül Összefoglaló videón a Real Madrid drámai veresége a Barcelona ellen

Amikor valaki ekkora mennyiségű pénzzel rendelkezik, mindez okafogyottá válik. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincs olyan világsztár, milliárdos, aki mindig nézi az árakat, de ezen a szinten másképpen működnek a dolgok.

A szívdöglesztő formát mutató Kim Kardashian is sem szorul rá arra, hogy igazán spóroljon. Láthattuk őt már nem egy szigeten, amik valószínűleg magánkézben vannak, így senki sem zavarhatja.

Mindig gondoskodik arról, hogy felfigyeljenek rá, bár ehhez nem kell sokat tennie, hiszen lassan 345 millió követője lesz az Instagramon. Bármit is posztol magáról, özönleni fognak a like-ok, és ez most is így volt.

Feltett pár fotót az új bejegyzésében, nyakában egy különleges ékszerrel, és a szexi ruha sem maradhatott el. Rövid időn belül milliósra duzzadt a like-ok száma, mely jól mutatja, hogy még mindig aktív a sztár mögött álló közösség.