Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,108 $

Ezúttal brutál közelről is megmutatta testét Kim Kardashian

Néha egészen váratlan, amit Kim Kardashian csinál, és most extra közelről mutatta meg magát, valamint a nagy, divatos körmeit.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Néha egészen váratlan, amit Kim Kardashian csinál, és most extra közelről mutatta meg magát, valamint a nagy, divatos körmeit.

Vannak férfiak, akik egyenesen fintorognak attól, ha egy nőnek műkörmei vannak. Mások imádják, de nyilvánvalóan a méret sem mindegy. Néha egyesek akkora méretű körmökkel mászkálnak, hogy az a többség számára már túl sok lehet. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Ez is a divat része, és sokat nyom a latba, hogy a világsztárok épp mit viselnek, mert bizonyos szempontból ők diktálják a divatot. Több millió embert tudnak befolyásolni, akár egyetlen egy képpel, mint azt teszi Kim Kardashian is.

Kim a sztárok közül is az egyik legnagyobb, valóban top-kategória, akit csak az Instagramon több mint 190 millióan követnek. Ez már önmagában akkora szám, hogy hatalmas összegeket lehet vele termelni a szépségiparon és a divaton keresztül.

Erotikával túlfűtött képpel jelentkezett Nemazalány

Sok fiatal lány testben is utánozni próbálja a fenekéről is híres Kardashiant, aki nem túl szégyenlős, és ez legutóbb is kiderült az egyik nyaralása során. Fogalmazzunk úgy, hogy neki nincs oka fagyoskodnia, a környezet pedig… Lenyűgöző!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Meet me here…

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

A körmei nagyon jól mennek a fürdőruhájához, és nem egész 2 óra alatt már több mint 1.5 millió like-nál járt a poszt. Sorra „ájultak el” a kinézetétől, ami valóban brutálisan szexi, és a körme színe tényleg menő!

Szijjártó Péter: „Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk”

Szijjártó Péter ezúttal a Magyar-Orosz Üzleti Fórumról üzent, egyértelművé téve pár kérdést ezzel kapcsolatosan.

Az elmúlt évek legerősebb csapata állhatott össze a Ferencvárosnál

Nagy összegeket költött el a Ferencváros ezen a nyáron átigazolásokra, aminek meg lehet az eredménye, és nemcsak az NB1-ben.

Kombájnnak ütközött egy vonat Gátér közelében

Újabb vonatbaleset történt, ezúttal Gátér közelében, ahol egy vonat és egy kombájn ütközött össze egymással.